sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Pienet suklaakakkuset



Perjantaina makeanhimo kävi ylivoimaiseksi ja päätin tehdä yltiösuklaista jälkiruokaa. Ohje on sama kuin aiemmin, mutta tein vain 1/4 alkuperäisestä määrästä. Lisäksi paistoin kakkuset annospaloiksi (tai suupaloiksi) pienissä vuoissa. Tämä vaikutti tietenkin kypsymisaikaan, joka oli vain n. 20 minuuttia 200 °C:ssa.

maanantai 15. maaliskuuta 2010

Raikas salaatti vihreistä pavuista ja appelsiinista


Appelsiinit ovat edelleen herkullisia ja ihanan mehukkaita. Eri muodoissa, syön niitä 2-3 kpl päivässä: aamulla smoothiessa, lisukesalaatissa, jälkiruoassa tai ihan sellaisenaan välipalana.

Nopea ja maukas lisukesalaatti (2-3 annosta):

- vihreitä papuja pakastepussillinen (tuoreetkin käyvät, mutta niitä ei paljon näy tähän aikaan vuodesta)
- 2 appelsiinia
- shalottisipuli
- oliiviöljyä
- suolaa
- pippuria.

Keitä pavut kypsiksi pussin ohjeen mukaan. Pilko appelsiini sopiviksi paloiksi ja sipuli renkaiksi. Sekoita kaikki salaattikulhossa, lorauta päälle tilkka oliiviöljyä ja rouhi myllystä vielä suolaa ja pippuria. Valmista!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...