torstai 5. elokuuta 2010

Spydäri


Pyttipannu kuuluu kesään ja mökille. Siihen saa loistavasti upotettua edellisillalta ylijääneet grillatut lihat, makkarat ja keitetyt uudet perunat. Lisäksi se kaipaa vain uutta sipulia varsineen, pikkuisen rouhittua kuivattua peperoncinoa ja herkkusieniä. Kaiken kruunaa paistettu kananmuna. Sitten jaksaakin taas pinota klapeja!

2 kommenttia:

Polkkapossu kirjoitti...

Oletko ikinä koittanut pytäriisi mitään kastiketta? Testaa ihan mielenkiinnosta:

Kastike pyttipannulle:

2 dl kermaa
3 rkl dijonia
timjamia
rosmariinia
pippuria
suolaa
persiljaa

Kiehauta kerma ja lisää sinappi. Keitä hetki kokoon ja mausta. Lisää lopuksi hakattua persiljaa maun mukaan.

Tässä on tietty aika iso määrä, mutta periaatteessa ihan vaan kermaa ja vähän sinappia ja mausteita ja kaadetaan spyden päälle.

La fille du vent kirjoitti...

En ole kyllä kokeillut, mutta joskus raflojen annoksissa olen huomannut kastikkeen. Toi kuulostaa kyllä niin simppeliltä ja hyvältä, että taidankin ensi kerralla kokeilla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...