Nautin ruoanlaitosta, reseptien lukemisesta ja uusien ruokaideoiden
kehittelystä. Monelle ruoanlaitto on välttämätön paha, mutta minulle
ruoanlaitto on terapeuttista. Töiden jälkeen ajatukset saattavat olla
vielä työasioissa, mutta ruoanlaiton aikana rentoudun ja siirryn ”kotimoodiin”.
Blogista
Blogin alkuhistoria ulottuu vuoden 2008 toukokuulle, jolloin
ruokablogien aktiivisesta lueskelusta inspiroituneena päätin ryhtyä kirjaamaan
omia kokeilujani ylös. Vuosi vuodelta olen vain tyytyväisempi, että ruokaelämyksiä on
tullut dokumentoitua. Reseptien kirjaaminen ihan omaksi iloksi on hyödyllistä,
mutta bloggaamisen sosiaalisuus, vuoropuhelu muiden bloggaajien ja lukijoiden
kanssa tekee siitä sitäkin hauskempaa.
Välillä enemmän ja välillä vähemmän epäsäännöllinen
päivitystahti sai uuden vaihteen silmään suuren elämänmuutoksen eli
Suomesta kirjaimellisesti toiselle puolelle maapalloa muuttamisen myötä vuonna 2012. Kirjoituksia kertyi Etelä-Afrikan ruokaan ja kulttuuriin sekä
expat-elämään liittyen. Ne löytyvät kaikki tagin Etelä-Afrikka alta.
Tänä päivänä arkea eletään taas Suomessa, mutta uuden ulottuvuuden siihen on tuonut perheeseen 10/2013 syntynyt poika.
Tänä päivänä arkea eletään taas Suomessa, mutta uuden ulottuvuuden siihen on tuonut perheeseen 10/2013 syntynyt poika.
Ota yhteyttä
zucchini.lafilleduvent (korvapuusti) gmail.com
Seuraa myös Instagramissa:
@lafilleduvent
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti