perjantai 23. toukokuuta 2008

Musiikkia, sanoja ja raparperia


Levylautasella on tällä viikolla ollut Olivia Ruizin levy La femme chocolat. Levy kuulostaa sitä paremmalta mitä enemmän sitä kuuntelee. Ranskalaiselle ja suomalaiselle (pop)musiikille on mun mielestä usein yhteistä se, että lyriikat ovat erittäin tärkeitä. Esim. J. Karjalaisen tai Leevien musiikki ei helposti avaudu ihmiselle, joka ei puhu suomea. Sanat luovat yhtä paljon biisien tunnelmaa kuin itse melodia. Sama juttu monien ranskalaisten artistien kanssa, vai mitä mieltä olette?

Bloggailuni alkaa heti viikonlopun mittaisella tauolla - lähdemme nimittäin kavereiden mökille saaristoon aurinkoisesta ilmasta nauttimaan. Vähän kyllä harmittaa ettei ehdi omalle mökille tänä(kään) viikonloppuna, sillä siellä on kuulemma omenapuut täydessä kukassa (kuva yllä!). Raparperiakin pitäisi hakea ja pakastaa talven tarpeisiin. Raparperia on nyt jo pakkasessa todella paljon. Pitäisi siis keksiä sille mahdollisimman paljon käyttöä. Olen miettinyt tekeväni ainakin raparperi-inkiväärihilloa, mutta olen avoin myös muille ideoille; raparperireseptejä (suolaisia, makeita ja kaikkea siltä väliltä) otetaan mielellään vastaan!

Aurinkoista viikonloppua kaikille! Toivottavasti sää lämpenee ja pääsee nauttimaan kuohuviiniä laiturille... talviturkkia en silti aio vielä heittää ;)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...