torstai 4. marraskuuta 2010

Tricolori

Aina herkullinen, mutta helppo (alkupala)salaatti syntyy mozzarellasta, tomaateista ja basilikasta.

Tarvitset:
- buffalo-mozzarellaa (Pirkka Parhaat on tosi hyvää)
- kypsiä (terttu)tomaatteja
- 1/2 ruukku basilikaa
- hyvää oliiviöljyä
- sormisuolaa (esim. Maldon)
- balsamicoa
- mustapippuria.

Juju on siinä, että basilika soseutetaan sauvasekoittimen avulla kastikkeeseen eli öljy-balsamico-mixiin. Basilikasta voi tällöin myös käyttää varret, sillä niissäkin on paljon makua. Viipaloi tomaatit ja mozzarella. Asettele ne lautaselle ja kaada kastiketta päälle. Mausta lopuksi sormisuolalla ja pippurilla.

2 kommenttia:

Atenpannu kirjoitti...

Oma suosikkini. Hyvän näköinen setti. Mausta nyt ei tarvitse edes puhua=)

La fille du vent kirjoitti...

Huomasin, että olit myös blogannut vastaavanlaisen, mutta balsamico-kastikkeella. Sekin toimii! T. Balsamicon suurkuluttaja :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...