Vuosi on lähtenyt käyntiin herkuttelun ja ystävien seurassa vietettyjen hetkien merkeissä. Tässä kuitenkin vielä satoa viime vuodelta.
Rakastan tuoreita viikunoita, mutta niiden hinta (ja saatavuus) hieman rajoittaa niistä nauttimista. Avon synttärit olivat hyvä syy hieman tuhlata, joten alkupalaksi valmistin balsamicolla maustettuja, sinihomejuustolla täytettyjä ja ilmakuivattuun kinkkuun käärittyjä viikunoita. Lopuksi käytin ne muutaman minuutin ajan kuumassa uunissa, jotta juusto hieman pehmeni (mutta ei sulanut). Tarjoilu rucola-salaatin päältä.
Ruokajuomana alkupalan kanssa shampanja, pääruoan (ulkofilé-pihvi ja salaattia) kanssa Valpolicella.
2 kommenttia:
Viikuna ja parmakinkku yhdistelmä on tosiaan aivan täydellinen! Mielestäni jopa vielä parempi kuin klassinen parmakinkku-cantaloupe yhdistelmä.
Munkin mielestä! Cantaloupe-yhdistelmä alkaa olla tylsä, kun sitä on aina kaikissa ravintoloissa.
Lähetä kommentti