sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Suppilovahveropasta ja pihvi

Kaapin kätköistä löytyi vielä pussillinen kuivattuja suppilovahveroita, jotka päätyivät pastaan. Idea ruokaan lähti uusimman Glorian ruoka & viini -lehden tattipasta-ohjeesta. Yhdistelmänä pihvi ja kermainen pasta on aika tuhti - pasta sopisikin ihan yksistään illalliseksi.

Suppilovahveropasta syntyi näin:

- 1,5 dl kuivattuja suppilovahveroita
- tilkka vettä
- shalottisipuli
- valkosipulia
- oliiviöljyä
- suolaa
- pippuria
- tuoretta timjamia
- 2 dl kolmen juuston ruokakermaa TAI ruokakermaa ja parmesaania
- linguine-pastaa
- 4 kpl saksanpähkinöitä

Laita sienet likoamaan pieneen tilkkaan vettä. Silppua sipulit ja kuullota niitä oliiviöljyssä hetki. Nosta sienet likoamasta pannulle ja kääntele niitä siinä muutama minuutti. Lisää pannulle kerma ja mausta kastike. Keitä pasta ja sekoita kastikkeeseen. Ripottele murskatut pähkinät valmiin annoksen päälle.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...