keskiviikko 1. elokuuta 2012

Rossouw's restaurant guide


Yhdeksi tärkeimmäksi ja parhaaksi avuksi Etelä-Afrikkaan kotiutumisessa on osoittautunut pieni vihreä kirja: Rossouw's Restaurants. Kyseessä on vuosittain julkaistava ravintolaopas, josta voi hakea ravintoloita alueittain ja eri tilanteisiin. Etsitpä sitten paikkaa business-lounaalle tai romanttiselle illalliselle taikka hintatason tai viinilistan kattavuuden perusteella, opas toimii oivana käsikirjana.

Rossouw's on toiminut korvaamattomana apuna lounas- ja illallispaikkoja valitessamme. Yksikään sen avulla valittu ravintola ei ole osoittautunut pettymyksesi. Kun aikaa ei loppujen lopuksi ole liikaa käytettävissä, on hienoa voida luottaa kirjan arvosteluihin.

Lisäksi Rossouwn ravintolat ovat tutustuttaneet meidät eri kaupunginosiin, kun olemme ulottaneet reviiriämme vähitellen pidemmälle ja pidemmälle makuelämysten perässä. Osaan nykyään suunnistaa sekä Kapkaupungissa että Johannesburgissa ravintoloiden avulla :)

Oppaalla on myös nettisivut, joilta löytyy päivitettyä tietoa sekä käyttäjien kokemuksia ja arvosteluita. Jos suunnittelet matkaa Johannesburgiin tai Kapkaupunkiin, suosittelen sivustolla vierailua!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...