perjantai 17. elokuuta 2012

Neighbourgoods market & co

Neighbourgoods marketin valikoimaa; kuohuvaa ja ostereita

Etelä-Afrikassa ruoka, viinit sekä muut makuelämykset ovat todella iso ja trendikäs juttu. Tästä syystä myös ruokatorit ovat huudossa; niitä on joka lähtöön, melkein jokaiselle viikonpäivälle ja upeissa paikoissa. Puhumattakaan kävijämääristä!

Kapkaupungissa asuessamme ehdimme vierailla Cape Quarterin Village Marketilla, Woodstockissa The Palmsin ruokatorilla sekä The Old Biscuit Millin kojuilla.

Johannesburgissa olemme ehtineet maistelemaan herkkuja Braamfonteinin kaupunginosassa Neighbourgoods marketilla (joka on muuten Biscuit Millin sisartapahtuma) sekä Blu Birdin torilla. Olen myös pikaisesti pyörähtänyt lähimmän kauppakeskuksemme, Killarney mallin luomutorilla.

Valikoima kaikissa näissä on valtava; raakasuklaata, kakkuja, leivoksia, pienpanimoiden oluita, viinejä, ostereita, juustoja, lihaa, etnisiä ruokia, vohveleita - you name it! Neighbourgoods market viime lauantaina oli niin mahtava, että suuntaamme sinne aamiaiselle taas huomenna :)

P.S. Tsekkaa La fille du vent myös instagramista (@lafilleduvent)!


2 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Kuulostaa aivan uskomattoman ihanalta!

La fille du vent kirjoitti...

Ja parasta on, että ne on joka viikko! Tuonne Neighbourgoods marketille tekisi mieli jäädä aamiaisen jälkeen lounaalle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...