tiistai 4. elokuuta 2009

JuhlaleipomuksiaMuistatteko juhlat, joihin olin leipomassa kesän alussa? Juhlat onnistuivat hyvin, samoin kaikki tarjoilut. Myös vieraat vaikuttivat tyytyväisiltä.

Makeaan pöytään leivoin bravuurini, raparperipiirakan, raparperi-inkiväärihillolla täytettyjä lusikkaleipiä, omenabostonia sekä tricolori-kakun. Viimeksi mainittuun törmäsin sattumalta aivan ihanassa blogissa, kiitoksia vielä sinne innoituksesta!

4 kommenttia:

IreneKin kirjoitti...

Mäkin olen ihastellut tuota tricolori-kakkua samaisessa blogissa, se on niin kaunis. Oliko hyvää? Kaunis on muuten raparperipiirakkasikin, ihanasti aseteltu tuo päällyskuvio!

IreneKin kirjoitti...

ps. Ja eikä, teillä on (mustavalkoiset?) paratiisit, siis *kadehdituttaa*. Huoh. Muistan vielä ne vaaleanpunaiset espressokupitkin... Ihania astioita!

Zucchini kirjoitti...

Kiitos! Kakku oli todella hyvää; eri kerrokset todellakin maistuivat erilaisille! Muokkasin hieman pohjia, en enää tarkemmin muista miten, mutta ainakin valkoiseen pohjaan lorautin mukaan Cointreauta. Kannattaa siis kokeilla. Hieman vaivaa meni siihen, etten omista kolmea samanlaista kakkuvuokaa, vaan paistoin pohjat peräkkäin. Koristeet ostin kyllä ihan valmiina kaupasta.. pientä fuskua.

Täytyy myöntää, että kahviastiasto oli lainattu äidiltä juhlien ajaksi :)

IreneKin kirjoitti...

No, kyllä hiukan oikoa saakin, jos kolme kakkupohjaa on pyöräyttänyt! :) Hyvä tietää, että maukas kakku ja vaivan arvoinen; juhliin on aina kiva tehdä jotain uutta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...