sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Perjantain gourmet-illallinen

Perjantaina sain nauttia erittäin tyylikkään illallisen kotona, mutta poikkeuksellisesti niin, että kauhan varressa oli pääasiallisesti joku muu kuin minä.
Alkupalaksi nautimme paistettua siikaa kurkkusalaatin kera. Juomana oli kuiva kuohuviini ja akvaviittisnapsi.

Ennakkosuunnitelmista huolimatta minäkin osallistuin illallisen valmistamiseen; paistoin pääruoaksi sisäfilepihvit Aura Goldin kanssa (Auran mainoksesta bongatun reseptin mukaan, päärynä-balsamico-konjakkikastikkeen kera). Yhdistelmä oli taivaallinen ja suussa sulava. Pihvin kanssa nautittiin Baroloa.

Jälkiruoaksi oli sitruunasorbettia, espressoa ja calvadosta.

Illallisen jälkeisiä tunnelmia...

3 kommenttia:

Irene kirjoitti...

Nuo KoKo-espressokupit ovat aivan ihanat! Hieno juhlamenu myös!

hemu kirjoitti...

Mistäs noita lautasia löytäisi? Olen jostain kaupasta niitä bongannut mutten enää muista mistä..

Zucchini kirjoitti...

Kiitos Irene! Hemu: lautaset ovat Arabian, Harri Koskisen suunnittelemat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...