Perjantaina sain nauttia erittäin tyylikkään illallisen kotona, mutta poikkeuksellisesti niin, että kauhan varressa oli pääasiallisesti joku muu kuin minä.
Alkupalaksi nautimme paistettua siikaa kurkkusalaatin kera. Juomana oli kuiva kuohuviini ja akvaviittisnapsi.
Ennakkosuunnitelmista huolimatta minäkin osallistuin illallisen valmistamiseen; paistoin pääruoaksi sisäfilepihvit Aura Goldin kanssa (Auran mainoksesta bongatun reseptin mukaan, päärynä-balsamico-konjakkikastikkeen kera). Yhdistelmä oli taivaallinen ja suussa sulava. Pihvin kanssa nautittiin Baroloa.
Jälkiruoaksi oli sitruunasorbettia, espressoa ja calvadosta.
Illallisen jälkeisiä tunnelmia...
3 kommenttia:
Nuo KoKo-espressokupit ovat aivan ihanat! Hieno juhlamenu myös!
Mistäs noita lautasia löytäisi? Olen jostain kaupasta niitä bongannut mutten enää muista mistä..
Kiitos Irene! Hemu: lautaset ovat Arabian, Harri Koskisen suunnittelemat.
Lähetä kommentti