torstai 23. lokakuuta 2008

Lempisalaattini


Vuohenjuustosalaatti on ehdottomasti herkullisin, ja teenkin siitä usein erilaisia variaatioita. Tällä kertaa pohjalla on tammenlehväsalaattia, rucolaa sekä päärynää paloina. Pienet tangosta leikatut vuohenjuustokiekot (Sainte Maure) olen paistanut pannulla pikaisesti niin, että juusto on sulanut. Päälle olen valuttanut juoksevaa hunajaa ja balsamicoa. Herkullista! Jostain syystä tämä kuuluu ruokalajeihin, joita voin syödä vaikka kuinka usein kyllästymättä siihen.

Onko teillä jotain sellaisia lempiruokia, joita voisitte syödä kuinka usein tahansa?

3 kommenttia:

Emmy kirjoitti...

Minä voisin vaikka elää pelkällä kaurapuurolla ja melkeinpä oikeastaan elänkin, koska syön sitä joka päivä parikin kertaa (näin olen toiminut suunnilleen kolmen vuoden ajan, joten kyseessä ei ole mikään ohimenevä villitys) :D Himojen kohteena on siis paksuhko isoista kaurahiutaleista ja kauraleseistä keitetty, hyvin suolattu puuro, johon lisätään lautaselle lappamisen jälkeen päälle reilusti kanelia ja raejuustoa (myös marjoja, jos niitä vaan on saatavilla). Aivan mieletön herkku!

Zucchini kirjoitti...

Kuulostaa tutulta :) Tuota kaurapuuroa en tullut ajatelleeksi, vaikka syön sitä itsekin oikeastaan joka aamu, arkena ja viikonloppuna. Keitän sen normaalisti luomakaurahiutaleista ja luomukauraleseistä, mutta toisinaan aamukiireessä joudun turvautumaan pikapuuroihin. Luomua käytän mielelläni siksi, että se on eettisempää sekä paljon paremman makuista (eikä onneksi kovin paljon kalliimpaa kuin tavalliset hiutaleet ja leseet). Puuron sekaan heitän pakkasesta milloin mitäkin marjoja, ja toisinaan laitan voisilmän. Jokapäiväistä herkkua!

arleena kirjoitti...

Tuosta minä myös pidän, vuohenjuusto on herkkua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...