sunnuntai 23. elokuuta 2009

Kantarellipaistos ja uunilohta

Syksy, pimenevät illat ja sienet ovat täällä taas! Sienet ovat yksi harvoista asioista, joita tänä päivänä saa lähes ainoastaan sesongin aikana. Ehkä juuri siksi ne maistuvat taivaallisilta. Toivon kuitenkin saavani niin suuren sienisaaliin tänä syksynä, että niistä riittäisi kuivattavaksi asti.

Sienipaistos:

- voita
- kantarelleja
- keitettyjä uusia perunoita
- keitettyjä vihreitä papuja
- ruohosipulia
- suolaa ja pippuria.

Paista kantarellit runsaassa voissa kuumalla pannulla. Lisää nesteiden haihduttua perunat, pavut, ruohosipuli ja mausteet. Tarjoa vaikka uunilohen tai hyvän pihvin kanssa.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...