torstai 21. toukokuuta 2009
Aasialaisvaikutteinen illallinen
Eilen oli rankka ja pitkä päivä, mutta oli piristävää päättää se illalliseen kotona ystävän kanssa. Halusin jotain nopeata, mutta täyttävää. Päädyin lopulta teriyaki-maustettuun uuniloheen ja Appelsiineja ja hunajaa -blogista bongattuun lisukkeeseen. Lisuke oli helppo ja nopea valmistaa. Lisäksi se sopi todella hyvin lohen kanssa (annoksessa sijoitettu lohen alle). Parsan yhdistäminen tähän annokseen oli ehkä hieman eksoottista, mutta ei hullumpaa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Kiva jos reseptistäni oli hyötyä:-)
Oli kyllä hyötyä, maut kohdallaan myös mieheni ja ystäväni mielestä! Tulen varmasti tekemään uudelleenkin. Nyt unohtui punasipuli, siitä tulee varmasti mukavaa hapokkuutta mukaan.
Lähetä kommentti