torstai 21. toukokuuta 2009

Hieman myöhäistä raporttia vappu-piknikistä

Ensimmäistä kertaa eläessäni pakenin vappuhulinaa maalle, enkä usko jääneeni paljosta paitsi. Vappupäivänä oli ihana herätä auringonpaisteeseen ja nauttia brunssi ulkona. Brunssimme koostui

- shampanjasta (Pol Rogeria, lemppariani)
- graavilohesta
- sillistä
- uusista perunoista
- voileivistä
- teestä
- pikkumunkeista.

Tässä vielä ennakkokatsaus tulevaan raparperisatoon; hyvältä näyttää. Tosin minulla on vielä pakkasessa viimevuotistakin.. Sille pitäisi keksiä hyvä käyttötapa - jotain muuta kuin kiisseliä, hilloa tai piirakkaa, sillä niitä on syöty enemmän kuin tarpeeksi.

2 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Ihanaa, oma raparperitarha, olispa mullakin!

Zucchini kirjoitti...

Hih, raparperi on kyllä hyvää. Keitin juuri kattilallisen raparperi-inkiväärihilloa, joten nyt vihdoin on viimevuotiset käytetty!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...