sunnuntai 24. toukokuuta 2009
Kesän ensimmäinen raparperipiirakka!
Kesä on alkanut! Raparperit olivat kasvaneet muutamassa viikossa valtavasti ja pääsin vihdoin keräämään satoa. Tätä juhlistettiin piirakan muodossa, johon löytyy ohje täältä. Taikinan jauhoseos koostui tällä kertaa kaurajauhoista, kauraleseistä sekä ruisjauhoista. Lisäksi maustoin sen kardemummalla.
Illallisen virkaa toimitti kesäinen mozzarella-persikkasalaatti - vain prosciutto puuttui.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Voi että oon ihan kateudesta vihreenä täällä! Meillä eivät raparperit kasvaneet tänä vuonna ollenkaan, joten jää raparperipiirakka tekemättä.. Liikenisikö siulta miulle yhtä palaa tuota herkullista piirakkaa maistiaiseksi? :P
Edellinen piirakka syötiin lähes yhdeltä istumalta, mutta tänään valmistuu uusi piirakka. Siitä liikenee maistiaiset :)
Lähetä kommentti