torstai 21. tammikuuta 2010
Sisäfilettä ja suppilovahveroita japanilaisittain
iPhoton arkistoista löytyi onnistunut kokeilu, jota en ole muistanut blogata: misotahnassa paistettua naudan sisäfilettä ja suppilovahveroita sekä riisinuudeleita.
Tarvitset:
- misotahnaa
- naudan sisäfilettä
- tilkan vettä
- suppilovahveroita
- mustapippuria
- seesaminsiemeniä
- riisinuudeleita.
Purista teelusikallinen misotahnaa paistinpannulle ja paista liha siinä roseeksi. Jos tahna on liian tiivistä, tee siitä juoksevampaa tilkalla vettä. Paista samalla pannulla (pesemättä sitä välillä) sienet. Asettele liha ja sienet keitettyjen riisinuudeleiden päälle. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
Todella herkullista, todella helpolla!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti