tiistai 4. toukokuuta 2010

Halloumisalaatti

Halloumijuusto on ihanaa salaatissa etenkin kesällä, sillä se on suolaista ja sen voi helposti grillata ilman että sen rakenne muuttuisi juoksevaksi. Juuston voi myös paistaa kuumalla pannulla. Älä tällöin laita pannulle öljyä pohjalle, jotta juusto saisi ruskean paistopinnan. Salaattipohjaksi halloumin kanssa sopivat mielestäni hyvin rucola ja basilika.

Kuvassa olevassa salaatissa on:

- valmista salaattisekoitusta
- rucolaa
- kurkkua
- tomaattia
- punaista paprikaa
- halloumia
- oliiviöljyä
- balsamicoa
- pippuria.

Olen tehnyt myös erinomaista versiota, jossa on ollut:

- valmista salaattisekoitusta
- basilikaa
- avocadoa
- kurkkua
- salottisipulia
- oliiviöljyä
- balsamicoa
- kuivattua timjamia.

Molemmat versiot ovat erittäin hyviä!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...