perjantai 3. syyskuuta 2010
Makaronilaatikko
Rankan tenttiinlukupäivän jälkeen keskiviikkona päätä särki ja nälkä oli kova. Ainoa visio siitä, mitä illallista halusin syödä oli "jotain ketsupin kanssa". Joskus näinkin.
Makaronilaatikko:
- 400 g pastaa
- oliiviöljyä
- 400 g paistijauhelihaa
- 2 isoa salottisipulia
- 2 kynttä valkosipulia
- kuivattua peperoncinoa
- kuivattua basilikaa
- vihreitä papuja pakastepussista
- 5 dl maitoa
- 2-3 kananmunaa
- suolaa & pippuria
(- juustoraastetta).
Keitä pasta. Paista sipulit öljyssä ja lisää jauheliha. Mausta lopuksi. Sekoita makaronit, jauheliha sekä pavut vuoassa. Lisää päälle maito-munaseos (ja juustoraaste). Paista 200 °C:ssa n. 45 minuuttia. Nauti ketsupin kanssa!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
4 kommenttia:
Makaronilaatikko on yks mun lemppari kotiruoka. Se vaan maistuu aina yhtä hyvältä!
Niin maistuu! Teen myös aina niin ison vuoallisen, että saan pari annosta pakkaseen kiireisten päivien pelastukseksi.
Ranskikselle: http://chocolateandzucchini.com/archives/cat_french_idioms.php
Kiitti linkistä :)
Lähetä kommentti