lauantai 7. huhtikuuta 2012

Tamarin @ Espa


Jäähyväisillallinen yhden ystävän kanssa sijoittui Tamariniin eräänä maaliskuisena perjantai-iltana. Ravintola oli saapuessamme tyhjä, eikä siitä paljon täyttynyt ateriamme aikana. Todella sääli - ruoka nimittäin oli hinta-laatusuhteeltaan erinomaista, minkä luulisi houkuttelevan porukkaa enemmänkin paikalle.

Alkuun pöytään tilattiin kevätkääryleitä ja tulista somtomia (tarjoilija vielä varmisti, haluammeko mietoa vai tulista). Tällä saatiin mukava pieni hiki pintaan. Aitoa somtomia en ole ikinä maistanut, joten en pysty sanomaan sen autenttisuudesta mitään. Raikasta se ei ollut, mutta ihan hyvää.

Pääruoaksi valitsimme paistettua kanaa cashew-pähkinöillä sekä paistettua riisiä kanalla ja punaisella curry-kookoskastikkeella. Molemmat annokset olivat perusmaukkaita ja valtavia. Tällaista söisin mieluusti dagen efterinä soffalla leffaa katsoen.

Jälkiruoaksi tilasimme vielä jaettavaksi jäätelöpallot, jotka saapuivat yllättäen paistetun banaanin kera.

Kaiken kaikkiaan osuuteni illallisesta maksoi alle 30 €, sisältäen yhden Singhan. Kolmen ruokalajin illallisesta se on enemmän kuin kohtuullinen hinta. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...