lauantai 21. helmikuuta 2009

Kosmetiikkakokkailua

Tämänkertainen postaukseni ei varsinaisesti liity ruoanlaittoon, vaan ihokarvojen traditionaaliseen ja luonnolliseen poistamiseen. Omien allergioiden ja muiden herkkyyksien takia pyrin käyttämään sekä sisäisesti että ulkoisesti mahdollisimman puhtaita ja luonnollisia aineita.

Kaupoista löytyy kaiken maailman tököttejä ihokarvojen poistoon, mutta itse olen löytänyt parhaaksi tavaksi sokeroimisen tai sokerivahaamisen. Sokerista ja sitruunamehusta keitetään seos, joka jäähtyessään kiinteytyy möykyksi, jonka pyörittely ja venyttely iholla vie mukanaan karvatkin. Vahaus ei siis tapahdu totutulla tavalla, sillä siinä ei tarvita kangassuikaleita tai muita vastaavia apuvälineitä vahan poistamiseen iholta. Vaha on niin kiinteää, että sitä pystyy helposti pyörittelemään sormissa ja venyttelemään iholla. Lisäksi tällaisessa sokerivahauksessa on se hyvä puoli, että se samalla kuorii hellävaraisesti ihoa. Ohje löytyy mm. täältä.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...