tiistai 24. maaliskuuta 2009

Ruokaa aivoille

Lohta, ruusukaaleja, pinaattia ja fenkolia.

Eilen söin tällaisen illallisen, jotta selviäisin tästä päivästä; 4 tuntia tentissä, 4 tuntia töissä, 2 tuntia luennolla. Selvisin! Mutta nyt kaadun sänkyyn...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä maistuis mullekin:) Hyvä, että joku muistuttaa fenkolin olemassaolosta, harvoin tulee käytettyä, vaikka on aivan ihanaa.

La fille du vent kirjoitti...

Jep, fenkoli on ihanaa. Tämän inspis löytyi viimeisimmästä Glorian ruoka & viinistä, mutta jätin valkoviinikastikkeen tekemättä, ja tein muitakin muokkauksia.

Tein myös ihanaa fenkolirisottoa (löytyy varmaan kala-osiosta, kun käytin siinä myös siikaa) viime syksynä, jonka esikuvaa söin viime kesänä Sisiliassa.

Mun mielestä fenkoli sopii hyvin myös grilliin muiden vihannesten sekaan yrteillä, öljyllä ja balsamicolla marinoituna. (Siitäkin bloggasin viime kesänä, juhannuksen tienoilla:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...