keskiviikko 6. elokuuta 2008
Bataattikeitto
Olen viettänyt kesää niin herkullisissa merkeissä, että nyt on pakko ottaa itseä niskasta kiinni ja keventää. Olisi kiva aloittaa luennot niin, että housut eivät purista masun kohdalta. Tästä syystä olen tällä viikolla yrittänyt syödä kevyemmin (= enemmän vihannespainotteista ruokaa, vähemmän suklaata ja karkkeja).
Illalliseksi valmistin bataattikeiton, johon tuli
- 1 keskikokoinen bataatti
- 5 porkkanaa
- 2 kynttä valkosipulia
- 1/2 Mustapekka -juusto
Keitä bataatti- ja porkkanapalat sekä valkosipuli pehmeiksi. Kaada liika keitinvesi pois. Lisää sekaan juusto ja soseuta.
Keitto oli hyvää, mutta ehkä hieman liian makeaa. Ensi kerralla voisin laittaa muutaman perunan mukaan ja ehkä hieman purjoa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
4 kommenttia:
Tuota keittoa kokeilen myös, mutta juuston jätän pois ja laitan kasvisliemikuution keitinveteen.
Ehkä jogurttinokare päälle.
Niin ja mustapippuria mausteeksi.
Hyvä idea, ilman juustoa keitto olisikin paljon kevyempi!
Kesällä tein ruokaa bataatista ja ihastuin siihen täysin, joten tällaista keittoakin voisin joku kerta kokeilla :) Blogissasi on paljon kivoja reseptejä, saanko linkittää? :)
Kiva blogi sinullakin! Saa linkittää :)
Lähetä kommentti