Ensimmäistä hääpäivää juhliaksemme nautimme molempien lempiruokaa sushia. Illallinen valmistettiin itse ja nautittiin kotona takkatulen ääressä - romanttista.
Wasabi-herneitä. Näihin jää helposti koukkuun :)
Lohi- ja tunanigireitä sekä makeja, joissa lohta, tonnikalaa, avocadoa ja kurkkua varioivin yhdistelmin. Tarkoituksena oli laittaa johonkin rullaan lisäksi seesaminsiemeniä, mutta se unohtui. Lisänä tarjottiin tietenkin soijaa, wasabia ja garia.
Juhlajuoma.
Lisäksi Gekkeikan sakea lämmitettynä.
P.S.
Jos menette Berliiniin ja haluatte nauttia hyvän sushi-illallisen, suosittelen lämpimästi Kuchia, tuota Mittessä sijaitsevaa. Söin siellä joulun alla yhdet elämäni parhaat sushit! Kannattaa kuitenkin tehdä varaus (muutama päivä etukäteen riittää), sillä se on supersuosittu.
4 kommenttia:
Sushia juhlan kunniaksi, oikea valinta!
Jep, on juhlaa syödä hyvin! Ja etenkin tonnikalan syönnin yritän jättää vain spessutilanteisiin.
kiitokset inspiroivista kuvista. ja wasabi-herneet meni heti ostoslistalle.
Kuvista kunnia kuuluu apukokille, joka jaksaa hifistellä hyviä kuvakulmia, valoa, resoluutioita yms. :)
Mutta varo vaan niitä herneitä: kun niille antaa pikkusormen, niin ...
Lähetä kommentti