torstai 4. helmikuuta 2010

Sushi-illallinen

Ensimmäistä hääpäivää juhliaksemme nautimme molempien lempiruokaa sushia. Illallinen valmistettiin itse ja nautittiin kotona takkatulen ääressä - romanttista.

Wasabi-herneitä. Näihin jää helposti koukkuun :)

Lohi- ja tunanigireitä sekä makeja, joissa lohta, tonnikalaa, avocadoa ja kurkkua varioivin yhdistelmin. Tarkoituksena oli laittaa johonkin rullaan lisäksi seesaminsiemeniä, mutta se unohtui. Lisänä tarjottiin tietenkin soijaa, wasabia ja garia.

Juhlajuoma.

Lisäksi Gekkeikan sakea lämmitettynä.

P.S.
Jos menette Berliiniin ja haluatte nauttia hyvän sushi-illallisen, suosittelen lämpimästi Kuchia, tuota Mittessä sijaitsevaa. Söin siellä joulun alla yhdet elämäni parhaat sushit! Kannattaa kuitenkin tehdä varaus (muutama päivä etukäteen riittää), sillä se on supersuosittu.

4 kommenttia:

Hanna Takala kirjoitti...

Sushia juhlan kunniaksi, oikea valinta!

La fille du vent kirjoitti...

Jep, on juhlaa syödä hyvin! Ja etenkin tonnikalan syönnin yritän jättää vain spessutilanteisiin.

Anna kirjoitti...

kiitokset inspiroivista kuvista. ja wasabi-herneet meni heti ostoslistalle.

La fille du vent kirjoitti...

Kuvista kunnia kuuluu apukokille, joka jaksaa hifistellä hyviä kuvakulmia, valoa, resoluutioita yms. :)
Mutta varo vaan niitä herneitä: kun niille antaa pikkusormen, niin ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...