keskiviikko 12. elokuuta 2009

Ruisburgeri


Kun meillä tehdään burgereita, lähes poikkeuksetta sämpylänä toimii ruikkari (esim. Ruis 100). Tällä kertaa välissä oli lampaanjauhelihapihvi, sulate-cheddarviipale, sinappikurkkusalaattia, chiliketsuppia ja rucolaa.

Kuten lihapullissanikaan, en käytä burgerin pihveissä sidosaineita (kananmunaa tai leipää), vaan pihvi koostuu pyhässä yksinkertaisuudessaan:

- lampaan jauhelihasta
- kuivatusta mintusta
- suolasta ja pippurista.

NAM!

4 kommenttia:

Hanna Takala kirjoitti...

Sulatejuustocheddar on melko kammottavaa, mutta olen yhtä mieltä kanssasi siitä ettei sidosaineita jauhelihapihveihin tai -pulliin välttämättä kaivata.

La fille du vent kirjoitti...

Heh, niin on. Mutta niissäkin on eroja..

Käytätkö itse juustoa burgereissa, mitä?

Noora kirjoitti...

Ihana hamppari!! :P Ja hei, kiva juttu ku kokeilit sitä porkkanakakkua :)

La fille du vent kirjoitti...

Siitä kakusta tuli todella hyvää! Harmi vaan, että en ehtinyt/ muistanut ottaa kuvaa ennen kuin aloitettiin kakku. Kuorrutuksen puutetta korjasi hyvin vaniljakastike. Taidanpa tehdä sitä toisenkin kerran..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...