keskiviikko 12. elokuuta 2009
Ruisburgeri
Kun meillä tehdään burgereita, lähes poikkeuksetta sämpylänä toimii ruikkari (esim. Ruis 100). Tällä kertaa välissä oli lampaanjauhelihapihvi, sulate-cheddarviipale, sinappikurkkusalaattia, chiliketsuppia ja rucolaa.
Kuten lihapullissanikaan, en käytä burgerin pihveissä sidosaineita (kananmunaa tai leipää), vaan pihvi koostuu pyhässä yksinkertaisuudessaan:
- lampaan jauhelihasta
- kuivatusta mintusta
- suolasta ja pippurista.
NAM!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
4 kommenttia:
Sulatejuustocheddar on melko kammottavaa, mutta olen yhtä mieltä kanssasi siitä ettei sidosaineita jauhelihapihveihin tai -pulliin välttämättä kaivata.
Heh, niin on. Mutta niissäkin on eroja..
Käytätkö itse juustoa burgereissa, mitä?
Ihana hamppari!! :P Ja hei, kiva juttu ku kokeilit sitä porkkanakakkua :)
Siitä kakusta tuli todella hyvää! Harmi vaan, että en ehtinyt/ muistanut ottaa kuvaa ennen kuin aloitettiin kakku. Kuorrutuksen puutetta korjasi hyvin vaniljakastike. Taidanpa tehdä sitä toisenkin kerran..
Lähetä kommentti