perjantai 6. toukokuuta 2011

Synttäriarvonta!!!Blogini saavuttaa tässä kuussa jo huiman kolmen vuoden iän, joten vihdoinkin on aika pistää arvonta pystyyn. Arvonnan palkinnot sponssaa Arla Ingman, joka luovutti minulle 5 tuotelahjakorttia lukijoilleni arvottavaksi. Kukin lahjakortti on 10 euron arvoinen ja niillä voi ostaa mitä tahansa Arla Ingmanin tuotteita.

Osallistuin itse kahdella reseptillä (mansikka-fetatapas ja fetatäytteiset lihapullat) Arla Apetina -kilpailuun, jossa palkintona on tapas-ilta voittajablogistille sekä hänen lukijoilleen kesäkuussa. Vaikka itse sanonkin, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan ainakin tuota mansikkaista reseptiä -  se oli mielestäni todella onnistunut. Jos sinulla on loistavia tapasreseptejä fetasta, käy ilmoittamassa ne kilpailuun Kotikokki-sivustolla ensi viikon aikana.

Arvonnan säännöt:
Kommentoi tähän postaukseen nimimerkillä, josta olet tunnistettavissa. Sinun ei siis tarvitse olla rekisteröitynyt bloggaaja, mutta anonyymejä kommentteja en ota arvontaan mukaan. Osallistumisaikaa on torstaihin 12.5. klo 24.00 saakka, jonka jälkeen arvon kaikkien vastanneiden kesken 5 Arla Ingman -lahjakorttia. Ilmoitan voittajien nimimerkit perjantaina 13.5. Pyydän voittajia lähettämään yhteystietonsa sähköpostiini, jotta voin lähettää lahjakortit heille. 

Aurinkoista äitienpäiväviikonloppua kaikille ja onnea arvontaan!

P.S.
Kuvassa näkyy raparperin tilanne toisena pääsiäispäivänä mökillä, joten nyt tänä viikonloppuna kasvua on oletettavasti tapahtunut huimasti lisää.

9 kommenttia:

ekku kirjoitti...

arvonnassa mukana ;)

Heidi kirjoitti...

Samoin minä :)

Anni kirjoitti...

Jep,jep mukana arvonnassa ollaan!

anni409

NoobaX kirjoitti...

Mukana ollaan! :)

Merikukka kirjoitti...

Olen mukana arvonnassa :)

Henskis kirjoitti...

Mukaan arvontaan minäkin! :) Oikein aurinkoista sunnuntaita sinne! (:

Hayley kirjoitti...

Onnea blogisynttäreiden johdosta! :) Mukana arvonnassa myös...

Misu kirjoitti...

Mukana myös. :)

Heta kirjoitti...

Hubertkin rakastaa näitä herkkuja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...