Tervetuloa La fille du vent -blogiin!

Kuka kirjoittaa

Olen herkuttelija, jonka elämän suurimpia iloja ovat ruoka ja viinit. Kiinnostukseni ruokaan juontaa juurensa jo lapsuudesta. Niin kotona kuin isovanhempien luona olin aina apuna ruoanlaitossa. Kuulemma päiväkodista haettaessakin minut löysi usein hengaamasta keittäjätätien seurasta ja piirustuksiani löytyi päiväkodin keittiön seiniltä.

Nautin ruoanlaitosta, reseptien lukemisesta ja uusien ruokaideoiden kehittelystä. Monelle ruoanlaitto on välttämätön paha, mutta minulle ruoanlaitto on terapeuttista. Töiden jälkeen ajatukset saattavat olla vielä työasioissa, mutta ruoanlaiton aikana rentoudun ja siirryn ”kotimoodiin”.

Blogista

Blogin alkuhistoria ulottuu vuoden 2008 toukokuulle, jolloin ruokablogien aktiivisesta lueskelusta inspiroituneena päätin ryhtyä kirjaamaan omia kokeilujani ylös. Vuosi vuodelta olen vain tyytyväisempi, että ruokaelämyksiä on tullut dokumentoitua. Reseptien kirjaaminen ihan omaksi iloksi on hyödyllistä, mutta bloggaamisen sosiaalisuus, vuoropuhelu muiden bloggaajien ja lukijoiden kanssa tekee siitä sitäkin hauskempaa.

Välillä enemmän ja välillä vähemmän epäsäännöllinen päivitystahti sai uuden vaihteen silmään suuren elämänmuutoksen eli Suomesta kirjaimellisesti toiselle puolelle maapalloa muuttamisen myötä vuonna 2012. Kirjoituksia kertyi Etelä-Afrikan ruokaan ja kulttuuriin sekä expat-elämään liittyen. Ne löytyvät kaikki tagin Etelä-Afrikka alta.

Tänä päivänä arkea eletään taas Suomessa, mutta uuden ulottuvuuden siihen on tuonut perheeseen 10/2013 syntynyt poika.

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä jostain ohjeesta tarkemmin, ehdottaa aihetta tai vaikka lähettää terveisiä? Voit laittaa postia osoitteeseen:

zucchini.lafilleduvent (korvapuusti) gmail.com

 

Seuraa myös Instagramissa:

@lafilleduvent

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...