maanantai 3. lokakuuta 2011

Sienimunakas


Sienet sopivat munakkaaseen loistavasti ja ruokaisan munakkaasta saa, kun siihen lisää espanjalaistyyppisesti edellispäivältä jääneitä keitettyjä perunoita.

Sienimunakas:

- 1 l suppilovahveroita
- nokare voita
- 2-3 keitettyä perunaa viipaloituna
- 3 munaa
(- loraus maitoa/kermaa/kauramaitoa tms.)
- sinihomejuustoa
- suolaa & pippuria
- tuoretta timjamia.

Paista sienet voissa ja siirrä sivuun odottamaan. Paista perunaviipaleita hetki molemmin puolin ja kaada päälle kevyesti vatkatut munat, joihin on lisätty loraus maitoa tai kermaa. Anna hyytyä pannussa pienellä lämmöllä ja lisää paistamisen loppuvaiheessa sienet ja juusto. Kun munakas on hyytynyt ja juusto sulanut, mausta vielä suolalla ja pippurilla sekä yrteillä. Tarjoa esim. salaatin kanssa.

2 kommenttia:

LukanLusikassa kirjoitti...

mielenkiintoinen ohje.
ps.
bloggerilla on nykyään oma counteri, jos kaipaat kävijämääräcounteria alusta saakka :)

La fille du vent kirjoitti...

Kiitos kommentista ja vinkistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...