maanantai 2. kesäkuuta 2008

Viikunajäätelöä sekä tuoreita mansikoita ja vadelmia

Olipa hyvä lounas! Työni hyviin puoliin kuuluvat ehdottomasti erinomaiset ja ilmaiset lounaat. Harmiksi minulla ei ollut kamera mukana, mutta kerron kuitenkin mitä söin. Alkupalaksi söin raikkaan vihersalaatin, jossa oli erilaisia salaatteja, retiisejä, vihreitä papuja, tuoretta viikunaa ja perusvinaigrette. Pääruoaksi sain haudutettua lohta, uusia perunoita ja korvasienimuhennosta, herkullista! Jälkiruoka loisti tänään kuitenkin kaikkein kirkkaimmin; viikunajäätelöä, tuoreita mansikoita ja tuoreita vadelmia. Viikunajäätelö on minulle uusi tuttavuus; en ole aiemmin maistanut tai nähnyt sitä minkään jäätelökojun tai ravintolan valikoimissa, en edes ulkomailla. Olen aina ajatellut, että jäätelökoneen omistaminen olisi täysin turhaa, mutta tänään tulin toisiin aatoksiin; sillähän voisi valmistaa jäätelöitä kaikenlaisista marjoista ja hedelmistä (ja ilman lisäaineita).


Mitkä ovat teidän lempijäätelömakuja?

P.S.
On ollut hauska huomata, että olen saanut lukijoita myös muualta kuin Suomesta. Siispä paljon terveisiä muutamille lukijoilleni Brysseliin, Kathmanduun ja Miamiin! Toivottavasti nautitte blogini välityksellä suomalaisesta ruoasta ja kesästä.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...