tiistai 30. syyskuuta 2008

Flunssan karkoittavaa soppaa


Flunssan ensioireiden ilmaannuttua (rankan viikonloppureissun jälkeen) päätin tehdä illaksi siskonmakkarasoppaa - mutta en kovin perinteisellä tavalla. Keittoon tuli paljon valkosipulia, salottisipulia sekä purjoa; makua antoivat lisäksi yrttimaustettu tomaattimurska, laakerinlehdet, kuivattu basilika sekä tuore persilja.

Siskonmakkarasoppa:
- valkosipulia ( 3-4 kynttä)

- salottisipuli
- purjo
- öljyä (sipuleiden kuullottamiseen)

- 2 pussia keittovihanneksia (pakaste)
- 6 perunaa
- tölkki yrttimaustetettua tomaattimurskaa

- kuivattua basilikaa
- 2-3 laakerinlehteä
- mustapippuria, suolaa
- 500 g siskonmakkaroita
- päälle persiljaa

Loppukevennykseksi kuva viikonlopun antimista - arvaatteko missä olimme? :)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...