tiistai 10. kesäkuuta 2008

Broccolipiirakka


Jotain sain kuitenkin onnistumaan tänään (vrt. muffinit). Tein iltapalaksi piirakan broccolista eli parsakaalista. Pohjana käytin tyypilliseen tapaani rahkapohjaista taikinaa. Päälle laitoin pakasteparsakaalia, munamaidon ja emmental-raastetta.

Pohja:
- 2 dl maitorahkaa

- 1,25 dl jauhoja
- pari ruokalusikallista kauraleseitä
- 25 g voita
- ripaus suolaa

Sekoita aineet yhteen ja levitä piirakkavuokaan.

Täyte:

- parskaalin nuppuja

- 2dl luomumaitoa
- 2 luomukananmunaa

- yrttejä maun mukaan

- pussillinen juustoraastetta

Laita piirakan pohjalle parsakaalit, kaada päälle munamaitoseos, johon on sekoitettu yrtit, ja ripottele päällimmäiseksi juustoraaste. Paista 200 °C:ssa n. 30 minuuttia ja nauti.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...