tiistai 10. kesäkuuta 2008
Broccolipiirakka
Jotain sain kuitenkin onnistumaan tänään (vrt. muffinit). Tein iltapalaksi piirakan broccolista eli parsakaalista. Pohjana käytin tyypilliseen tapaani rahkapohjaista taikinaa. Päälle laitoin pakasteparsakaalia, munamaidon ja emmental-raastetta.
Pohja:
- 2 dl maitorahkaa
- 1,25 dl jauhoja
- pari ruokalusikallista kauraleseitä
- 25 g voita
- ripaus suolaa
Sekoita aineet yhteen ja levitä piirakkavuokaan.
Täyte:
- parskaalin nuppuja
- 2dl luomumaitoa
- 2 luomukananmunaa
- yrttejä maun mukaan
- pussillinen juustoraastetta
Laita piirakan pohjalle parsakaalit, kaada päälle munamaitoseos, johon on sekoitettu yrtit, ja ripottele päällimmäiseksi juustoraaste. Paista 200 °C:ssa n. 30 minuuttia ja nauti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti