keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Tillilihaa

Tilliliha kuulostaa pahalta. Ennakkoluuloni sitä kohtaan ovat suuret, sillä edes ravintola Palacessa syöty tilliliha joskus 90-luvulla ei ollut hyvää. Tänään kuitenkin yllätyin positiivisesti lounaalla. Alkusalaatti oli samanlainen vihersalaatti kuin maanantaina, ihan perushyvää. Pääruoaksi oli siis rapeaksi paahdettua häränrintaa, tummaa tillikastiketta, perunasosetta sekä vihreitä papuja. Annoksen tuoksusta jo tunnistin tillin - eikä mieleeni tullut positiivisia ajatuksia. Kuitenkin, nautin paljon heti ensimmäisestä haarukallisesta ja lopulta söin lautaseni (poikkeuksellisesti) ihan tyhjäksi. Jälkiruoka oli tänäänkin hyvää, muttei mitenkään erityistä; marjoja (kirsikoita, mansikoita, vadelmia) ja Snickers-jäätelöä.

Kotikokkailu on jäänyt tällä viikolla vähän vähemmälle runsaiden lounaiden ja harrastuksen parissa ulkona (siis oikeasti ulkoilmassa, ei baarissa) vietettyjen iltojen takia. Aion kuitenkin kunnostautua huomenna, sillä olemme pitkästä aikaa (siis kolmeen päivään - tuntuu ikuisuudelta) avon kanssa illalla kotona yhdessä. Kuten huomata voi, minun tapani rakastaa ja hemmotella on tehdä rakkaalle herkkuruokia :)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...